• Informatie
 • Kamers
 • Reserveringen
 • Omgeving
 • Contact/route
 • Voorwaarden
 • Winkelen in Maastricht

  Winkelen in Maastricht

  Maastricht is een waar walhalla voor de shopaholic. De meest Zuidelijke stad van Nederland heeft een uitgebreid winkelaanbod, variërend van exclusieve winkelstraten met topmerken tot plekjes die mogelijk ontdekt moeten worden. Het Stokstraatkwartier (Bouteaque hotel verlaten en dan direct naar links) was tot 40 jaar geleden een heuse volksbuurt maar biedt nu huisvesting aan de meest exclusieve modelabels. Echt alles op het gebied van horloges, haute couture, luxe lederwaren en sieraden is zo dichtbij.

  Lekker slenteren langs de etalage’s van de Stokstraat, Havenstraat, Plankstraat en Smedenstraat, geen auto te bekennen. U bent hier verzekert van persoonlijke aandacht, alles ademt exclusiviteit en dat meteen als je de deur uitstapt.

  Maar vergeet zeker het prachtige authentieke Jekerkwartier niet, met z’n speciaalzaken en galeries. Dit oudste kwartier van de stad herbergt meerdere kunstateliers, antiek- en interieurzaken en Teazone natuurlijk. In Maastricht kun je naar hartenlust shoppen en vanuit Bouteque hotel ligt dit hele aanbod binnen handbereik! De drie voornaamste voordelen van Bouteaque hotel dan ook nog eens op een rijtje: ligging, ligging en ligging.

  Openingstijden winkels
  Winkels in Maastricht zijn doorgaans alle dagen van de week geopend. Dit geldt vooral voor de winkels in het centrum van de stad, maar de openingstijden verschillen per winkel en winkelgebied.

  - Maandag: 13.00 - 18.00 uur (warenhuizen vanaf 11.00 uur)
  - Dinsdag, woensdag, vrijdag: 09.30 - 18.00 uur
  - Donderdag: 09.30 - 21.00 uur
  - Zaterdag: 09.30 - 17.00 uur
  - Zondag: 12.00 - 17.00 uur

  Reserveren

  Wilt u overnachten in Bouteaque Hotel? Via onderstaande button kunt u via Hoteliers.com bij ons reserveren. Ook kunt u een directe boeking maken via info@bouteaque.nl. Graag ontvangen we van u uw naam, de dag van aankomst en de duur van uw verblijf. Vergeet uw mobiele nummer niet, aangezien we u verdere informatie zullen toesturen! Leuk dat u bij ons wilt verblijven!

  ONZE LIEVE VROUWEPLEIN 2 - 6211 HD - MAASTRICHT - 0031 43 311 32 46 - info@bouteaque.nl