• Informatie
 • Kamers
 • Reserveringen
 • Omgeving
 • Contact/route
 • Voorwaarden
 • Informatie

  Informatie

  Bouteaque Hotel is stevig geworteld in een monumentaal pand gelegen aan het intieme Onze Lieve Vrouweplein in hartje Maastricht. Dit heerlijke plein ademt rust en straalt allure uit. Kijkend door de van shutters voorziene ramen aan de voorzijde, zie je boven de bomenkruin de Onze Lieve Vrouwebasiliek... chique!

  Dit hotel met 5 unieke kamers op B&B basis biedt in de directe nabijheid, groen, terrassen en de mooiste winkels, het ritme van de dag sluimert hier voort. De reiziger en levensgenieter heeft niet meer nodig. De crew van Bouteaque heet u van harte welkom voor een uniek verblijf in Bouteaque hotel, zij checken u in en geven u graag de nodige tips voor een heerlijk verblijf.

  Momenteel zitten we in een moeilijke situatie door het coronavirus.

  Door het kluissysteem, waar de sleutels in liggen en u dan een code ontvangt, kan eigenlijk alles telefonisch of per mail: info@bouteaque.nl

  Verdere informatie met betrekking tot corona:

  We zijn allemaal in de ban van het verschrikkelijke coronavirus. Dit zorgt voor veel onrust en onzekerheid bij iedereen. Wij kunnen dan ons voorstellen dat u vragen heeft over uw boeking. Heeft u geboekt met een annuleringstermijn, dan kunt zelf de boeking in gaten houden en beslissen om deze door te laten gaan of te annuleren binnen de termijn. Heeft u geboekt voor een periode waarbij geldt dat reserveringen niet restitueerbaar (non refundable) zijn, dan geldt het volgende:
  Als door de maatregelen die getroffen worden door de overheid i.v.m. het coronavirus uw bezoek aan Maastricht niet door kan gaan, ontvangt u van ons een voucher ter waarde van de reservering, zodat u op een ander moment alsnog kunt genieten van de stad Maastricht met een verblijf bij Bouteaque!

  Mocht dit voor u het geval gaan zijn, ontvangt u een mail met alle informatie over de voucher. Indien u geen email-adres heeft opgegeven, dan ontvangt u deze informatie via uw Bookingpagina.

  Wij wensen iedereen een goede gezondheid en hopelijk mogen wij u op korte termijn weer begroeten in onze mooie stad . Wij staan in ieder geval in startblokken om u een fantastisch verblijf te verzorgen!

  Blijf gezond, zorg goed voor elkaar en tot snel!
  Team Bouteaque

  Reserveren

  Wilt u overnachten in Bouteaque Hotel? Via onderstaande button kunt u via Booking.com bij ons reserveren.

  Boek nu

  ONZE LIEVE VROUWEPLEIN 2 - 6211 HD - MAASTRICHT - 0031 43 311 32 46 - info@bouteaque.nl